dijous, 18 de desembre del 2014

NO DEFALLIREM !

Companys i companyes, no ens deixem ofegar per una tempesta en un got d'aigua. No hi ha motius per defallir. La saba de tot el procés cap a la independència és la nostra unitat i la nostra perseverança. Ara sembla que travessem un paratge obscur i amenaçador perquè els partits sobiranistes no es posen d'acord en com fer les coses i perquè l'ANC, sempre motor i àrbitre potser ha fet una patinada. No passa res, el que realment és important és que nosaltres, tots i totes, som aquí i estem disposats a arribar fins al final.

L'11 de setembre de 2012, quan vam atapeïr els carrers de Barcelona, els polítics i la mateixa ANC ens anaven al darrere. El 2013, quan vam fer la Via Catalana, vam ser molts que els ho vam suggerir a l'ANC. Al Secretariat Nacional dubtaven, però al final es va fer, l'ANC la va convocar, però la vam fer entre tots i va ser un èxit. I així successivament.

La nostra única preocupació ha de ser la fermesa de les conviccions i l'actitud de cadascú de nosaltres i la imprescindible tasca de convèncer indecisos, combatre arguments deleteris i assolir el nombre de vots necessaris per legitimar la nostra voluntat de governar-nos per nosaltres mateixos.

Els polítics ja es posaran d'acord, si nosaltres no defallim no els queda cap més remei, perquè sinó els engegarem a dida; polítics rai! I l'ANC, si ha descarrilat, ja s'encarrilarà. No és l'entitat al capdavall, sinó les persones que per una vegada poden espifiar-la. Humanum est errare. Persones al servei d'una idea i un col·lectiu, tan substituibles o més que els polítics.

Per tant, la clau som nosaltres: la nostra fortalesa i la nostra capacitat de convicció. La idea és diàfana: volem un país lliure per fer un país millor per tothom.

No ho oblideu. I no oblideu mai que els únics imprescindibles som nosaltres, el poble i mai no defallirem.

Bon Nadal a tothom i bon any 2015, any de la Independència de Catalunya, si nosaltres volem i anem a totes.

Llorenç Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada